Hledáte investici do půl milionu? Investujte do prosperujících franšíz

Hledáte investici do půl milionu? Investujte do prosperujících franšíz

Že nelze rozjet franšízové podnikání, když nemáte na bankovním kontu milion korun? To je omyl! I franšízové podnikání můžete rozjet, když na vašem účtu bude sídlit menší částka, třeba částka do půl milionu. V současné době si lidé myslí, že franšízy, které nestojí miliony, nejsou prosperující a že s nimi zanedlouho zkrachují. Jenže to je samozřejmě omyl. I s franšízami, které stojí třeba do půl milionu, můžete zbohatnout, jenom je třeba si vybrat takové franšízy, které jsou prosperující a které fungují už nyní. Nikdy se nesnažte zachránit franšízu, která se třeba dlouhou dobu pohybuje v červených číslech.  

V případě, že patříte k lidem, kteří chtějí investovat do franšízy maximálně půl milionu, ale kteří zároveň nevědí, jaké franšízy za investici stojí, vybrali jsme vám několik z nich, nad kterými se alespoň zamyslete. Mají velký potenciál, dlouhodobě fungují a slibují rychlou návratnost prvotní investice.  

Maxdrive 

Pokud se chcete dostat do světa automobilů, nemusíte ihned vlastnit automyčku nebo autoservis. Můžete se do světa automobilů zapsat s franšízovým konceptem Maxdrive, což je investice za tři sta tisíc korun. Cílem této franšízy je čistit vozy zákazníkům prakticky kdekoli s pomocí páry. Zákazníkům můžete umýt jejich auto klidně i v jejich garáži, pokud vám dají přístup k elektřině, která bude v dosahu padesáti metrů.  

Jedná se o unikátní franšízový koncept, který nejen v zahraničí sklízí obrovský potlesk. Koncept se inspiroval ve Spojených státech amerických, ovšem ukázal se hlavně Evropě, která z něj byla a stále je naprosto nadšená.  

Sklizeno 

Velice atraktivní franšízou, u níž investice startuje na necelých dvou seti tisících korunách, je franšíza Sklizena, která se zaměřuje na prodej kvalitního jídla, které je bráno hlavně od regionálních dodavatelů, případně od osvědčených zahraničních dodavatelů. Firma na trhu působí už osm let a za tu dobu se stala opravdu velice populární. 

Další články