Socatots: Fotbalová franšíza podporující děti

Fotbalová franšíza

Podnikat se dá dnes skutečně ve všem. Jenom musíte být krapet kreativní a nesmíte se bát příležitostí, které k vám přichází mnohdy sedmimílovými kroky. V současné době své podnikání můžete navíc i jaksi ulehčit, a to tak, že rozjedete své podnikání pomocí franchisingu. Franchising je způsob podnikání, kdy podnikáte na základě licenční smlouvy pod značkou, která už má na trhu své místo, která se poprala s konkurencí a která samozřejmě má svou stálou klientelu. Dalo se předpokládat, že tento způsob podnikání vzbudí tak ohromný zájem. Přece jenom je to způsob podnikání, díky kterému můžete rozšířit svou firmu, aniž byste hýbli prstem, protože se o to postará nový franšízant. Jisté kouzlo našla na franchisingu i firma Socatots, která učí děti nejen základy fotbalu.

Jelikož děti dnes jenom sedí u svých počítačů, rodiče by měli být krapet svědomití a měli by je vést ke sportu. Bohužel málokterý rodič toho dosáhne, děti totiž umí být řádně tvrdohlavé. Možná, kdyby se sportovní kurzy pro děti staly dostupnějšími, děti by mohly chodit do kurzů se svými přáteli, tudíž by jenom neseděli u svých počítačů.

Britská franšízová značka Socatots si to uvědomila, a tak započala své podnikání. Učí děti na kurzech nejen základům fotbalu. Nyní i vy můžete tímto způsobem děti zachránit od naprosté obezity.

Široká nabídka pohybových aktivit

Jak jsme zmínili, firma se zaměřuje nejen na základy fotbalu. Jejich nabídka pohybových aktivit je skutečně široká a je určena pro všestranný vývoj dětí už od šesti měsíců až do pěti let. Děti se tak mohou naučit, že sport je součástí života, že by se na něj nemělo zapomínat. Naučí se to dřív, než se do jejich životů dostanou počítače a jiná elektronika, tudíž tato franšíza má rozhodně smysl.

Staňte se franšízantem

Britská franšízová značka Socatots nyní nabízí obrovskou šanci všem, kteří se chtějí podílet na sportovní budoucnosti všech malých dětí. Hledá totiž franšízanty, kteří by pomohli tuto skvělou myšlenku poslat dál do světa. Licence stojí od třicet tisíc korun a nabízí se i českým zájemcům o spolupráci.

Další články