Papilonia jako zajímavá franšíza a podnikatelská příležitost

Papilonia jako zajímavá franšíza a podnikatelská příležitost

Existuje mnoho možností, jak začít podnikat a vrhnout se na novou příležitost. Pokud máte komunikativní a manažerské schopnosti, kapitálové zajištění a jste schopno zajistit odběr kukel a dodržování standardů, můžete se stát franšízantem projektu Papilonia.  

Velmi živé podnikání 

Franchising hýbe světem businessu. Někdo podniká v bankovnictví, jiný zase v restauratérství. Existuje mnoho způsobů, jak zaujmout zákazníka. Zajímavá podnikatelská příležitost je například provozování vlastního motýlího domu. Jedná se o místo plné vegetace, kde si na návštěvníky mohou přiletět odpočinout někteří ze stovky motýlů. Přenesete se tak do džungli v Jižní Americe nebo Asii, aniž byste opouštěli vaše rodné místo.  

Proč zrovna tento koncept podnikání 

Díky vám se budou moci návštěvníci franšízy Papilonie přesvědčit o tom, jak vypadá zdravý život mnoha druhů motýlů. Hosté vám pak nechají výborné recenze a doporučení pro své známé, což vám zajistí další klientelu. Během prvního roku provozu tento koncept navštívilo více než 92 tisíc hostů. Papilonie se tak stala nejnavštěvovanější atrakcí se zvířaty, kterou jsme měli možnost v rámci České republiky pozorovat. 

Výběr místa není omezen, může být kdekoliv v Evropě 

Obecně se hovoří o návratnosti investice v době maximálně čtyř let. Do toho jsou samozřejmě již započítány náklady, které jsou spojené s plněním podmínek pro danou franšízu. Výběr místa pro provozovnu není ze stran franšízora nijak omezen. Je možno jej trvale otevřít kdekoliv v rámci celé Evropy. Díky možnosti umístit motýly prakticky kamkoliv je tento koncept zajímavou myšlenkou pro obchodní centra a další, již stojící, prostory.  

Franšízanti mají od Papilonie možnost získat vybudování provozovny na klíč. Budou mít k dispozici sdílené know-how, které jim zajistí úspěšné provozování motýlího domu. Samozřejmostí je také zajištění celních a legislativních podmínek pro dodávky kukel motýlů. Franšíza poskytuje i poradenství a podporu managementu projektu, nebo například podporu v začátcích. Zajištěna je také výhradní exkluzivita.  

Další články