Lucky Alvin expanduje

Lucky Alvin expanduje

Kdo by nemiloval arašídová másla! Toto vynikající pochutnání jde ruku v ruce se zdravým životním stylem, proto dřímá na poličce nejednoho z nás. V České republice patří k vůbec těm nejoblíbenějším máslům značka Lucky Alvin, která se nově těší z velkého úspěchu. Po dlouhých letech se rozhodla expandovat, a to konkrétně do Dubaje. Stalo se tak po získání takzvané potravinářského Oscara! 

Blázni do sportu, kteří stojí za vynikajícími másly 

Zakladatelé české značky Lucky Alvin jsou takovými blázny do sportu. I proto se před lety rozhodli smíchat oblíbené ingredience a vymyslet másla, která si zamilujeme nejen pro jejich chuť, ale také naprosto výjimečné a výživné složení. Láska k ořechům krémům je pojila už od dětství, a tak se rozhodli svůj život zasvětit jejich výrobě. 

I když v době, kdy se s prvními másly ukázaly světu se nejednalo o vyplněné žádné díry na trhu, přesto přišli s něčím unikátním, díky čemuž zdatně čelili konkurenci. Když později etiketu doplnila zapamatovatelná veverka, rázem byl úspěch zajištěn.  

Výživové hledisko je naprosto skvělé 

Jak již bylo zmíněno, s příchodem značky na český trh se nevyplnila žádná díra na trhu. Výrobců podobných másel u nás bylo poměrně hodně. Jenže ani jeden z nich nepřišel s takovým složením, jako právě Lucky Alvin. Z výživového hlediska se totiž jedná o naprosto úžasné produkty obsahující jak bílkoviny, tak sacharidy a zdravé tuky ve vyváženém poměru. Bonusem v máslu je také velké množství vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Nachází se zde také antioxidanty. 

Nejen na Slovensko 

Aktuálně je na stole hlavně expanze na Slovensko, ale vyhlíží se i zmiňovaný Dubaj. Zahraniční obchod pro zakladatele není žádnou novinkou, z dřívějších zaměstnání s tím mají své zkušenosti. 

Další články